Foto

Omezení provozu - víkend 10. a 11. 10.

09/10/20

Foto

Vzhledem k aktuálně platným vládním opatřením budou o víkendu prohlídky interiérů omezeny na 9 osob. Děkujeme za pochopení. Babiččin dvoreček zůstane bohužel uzavřen, zpřístupněno však bude Muzeum přírodovědy a venkova a také zámecký park. Aniž bychom chtěli jakkoli sýčkovat, sobota a neděle jsou možná poslední šancí navštívit zámek v letošní sezoně. Tak si to přijeďte užít spolu s námi!  

S ohledem na rozsah aktuálních vládních opatření je nadcházející víkend (10. a 11. 10.) velmi pravděpodobně poslední šancí návštívít zámecký areál a především interiéry v sezoně 2020. Netřeba připomínat, že zrušeny jsou i farmářské trhy (prozatím ty říjnové, 18. 10.).

Jelikož Dvoreček spadá pod kategorii zoo, bude o víkendu uzavřen, k malebné podzimní procházce nicméně zve zámecký park a otevřeno bude i Muzeum přírodovědy a venkova v sýpce.

Prohlídky s průvodci budou striktně omezeny na 9 osob (v případě vyššího zájmu se pokusíme situaci flexibilně řešit zapojením většího počtu průvodců, bude-li to kapacitně možné). Hygienická opatření v areálu jsou samozřejmostí, stejně tak děkujeme předem všem návštěvníkům za dodržování nošení roušek a rozumných rozestupů.

Je to na dlouho opravdu možná naposledy, pojďme si to tedy užít!
Na viděnou v sobotu a v neděli mezi 10. a 16. hodinou.