Foto

Hudební rendez-vous s Radkou Fišarovou

04/05/24

Foto

Program, který prolíná francouzské šansony s českými autorskými písněmi a světovými muzikálovými šlágry, bývá mnohde vyprodán. K nám do zámecké sýpky přijede s tímto oblíbeným pořadem zpěvačka Radka Fišarová v úterý 7. 5. Začínáme v 18:00 hod. Těšíme se a chladíme víno!

Čeká nás hudební výlet do různých končin a různých dekád. V česko-francouzském koncertním programu představí Radka Fišarová se svým doprovodem (akordeon a kytara) nejen šansony předních francouzských interpretů (Edith Piaf, Charles Aznavour, Mireille Mathieu...), ale také slavné filmové melodie a písně v netradičních aranžích. Kořením koncertu jsou i autorské šansony z CD, které dalo celému večeru název: Rendez-vous.  

Radka Fišarová je opravdu "dívkou k rytmu zrozenou": zpívala ve folkové skupině své sestry, má za sebou účinkování v country kapele, přelomem pro ní však bylo studium na konzervatoři, kde se zamilovala do swingu, jazzu a hlavně do muzikálu, kterému se již řadu let věnuje profesionálně v divadlech. No a od muzikálu už byl jen krůček k šansonu, který tvoří páteř jejího aktuálního koncertního repertoáru. Samozřejmostí jsou špičkoví muzikanti, kteří Radku při vystoupeních doprovázejí. Ti se v rámci večera představí i v "předělových" instrumentálkách.  

Zámecká sýpka, úterý 7. 5. 2024, od 18:00 hod.
Vstupné 300 Kč, rezervace a přeprodej v Místní knihovně Doudleby nad Orlicí.
Vstupenky budou k dispozici i na místě (doporučujeme včasný příchod).
Občerstvení zajištěno.