Foto

Řemeslnický trh 2010

27/04/10

Foto

První velkou akcí letošní sezóny bude lidový trh, který se v prostorách zámku uskuteční v sobotu 8. května 2010 od 11:00 hodin. Do Doudleb se toho dne sjedou nejlepší řemeslníci z celé země. Předvedou svůj um, nabídnou originální výrobky a zapojí do tvůrčí práce i zvídavé děti. Malí i velcí si budou moci zakroužit na kruhu, zakovat na kovadlině, nazdobit perníky, paličkovat krajky na opravdické herduli, malovat obrázky nebo vyřezávat lupínkovou pilkou. Šikovní kluci a tátové mohou na místě udělat své mamince nebo manželce hezký prstýnek, na ty menší a romantičtější čekají pohádky či trubadúrské písně.

Současně s historickým trhem bude na zámku slavnostně zpřístupněn nový prohlídkový okruh, jehož součástí je i výstava vzácných historických kočárků, ve kterých se vozili naši (a možná i vaši) pradědové.

Občerstvení je zajištěno, akce se koná za každého počasí, parkování je k diospozici přímo před zámkem. Přijeďte si užít celodenní program pro celou rodinu, v malebném prostředí a na čerstvém vzduchu!

Tradiční řemeslnické trhy 8. 5. od 11:00