Foto

Caruso Show 2010

16/11/10

Ve středu 3. listopadu se na zámku uskutečnila pěvecká soutěž žáků ZŠ Doudleby nad Orlicí. Letošního ročníku tradiční "Caruso Show" se zúčastnilo celkem 23 dětí ve dvou kategoriích.

Porota to jako každoročně neměla s rozhodováním vůbec lehké. Vítězem první kategorie (2. a 3. třída) se stal Ondřej Luška ze 3. třídy s písničkou Masožravá kytka. Druhé místo získala taktéž třeťačka Kateřina Daníčková se songem Mravenci, jako třetí se umístila Štěpánka Šubrtová ze 2. třídy s písničkou Káča našla ptáče. V druhé kategorii získala první místo Bára Müllerová z 5. třídy za interpetaci písně A vy páni muzikanti, druhé místo si vyzpívala Jarmila Daňsová z 5. třídy za Šly panenky silnicí a třetí místo patří Andree Hlaváčkové ze 4. třídy. Ta si vybrala píseň s názvem Dyby byla Morava. Ti, co se neumístili, si alespoň zazpívali a odnesli si malou sladkou odměnu.

Všem ovážným zpěvákům a zpěvačkám velmi blahopřejeme a děkujeme publiku, které přišlo podpořit účinkující potleskem. Velký dík patří i porotě ve složení p. uč. J. Brodinová, p. D. Petrová, za rodiče p. Kozlová, p. B. Juračáková, a žákyni Adéle Jansové, která zpestřila soutěž sólovým pěveckým vystoupením. Paní Štěpánková ještě za ZŠ dodává: "Poděkování patří i majitelům a personálu doudlebského zámku, dále p. uč. A. Joachimsthalerové, která uváděla všechny učinkující a v neposlední řadě p. uč. J. Brodinové, která krásnými medailemi z keramiky opět ozdobila vítěze naší pěvecké soutěže."

Děkujeme za úžasný zážitek a už dnes se těšíme na to, až hlasy malých zpěváků a zpěvaček znovu rozezní zámecké prostory.

Zpěvu zdar!