Foto

Letošní trhy trhly rekord

30/08/11

Foto

V neděli 22. sprna jsme pokořili historický návštěvnický rekord. V rámci celodenních řemeslnických trhů s Dobrým divadlem, kdy to na nádvoří i v okolí bzučelo jak v renesančním úle, navštívilo interiéry zámku celkem 468 osob.

Připočítat by šlo i dalších cca 15 – 20 duší, rozuměj malých dětí, které mají prohlídky zdarma. Ale nebudeme puntičkařit. Máme obrovskou radost, že Trhy měly tak velkou návštěvnost a že všichni organizátoři, stánkaři, divadelníci, malíři, řemslníci, trubadůři, průvodci i obsluha kavárny celý den zvládli ve zdraví.

Velké díky patří Tomáši Langerovi z Dobrého divadla, dále partneru akce pojišťovně Generali, dále všem lidem i zvířatům ze zámku i z Babiččina dvorečku, a především vám, kteří jste se přišli podívat.

Fotografie Pavla Pětiokého, které mluví samy za sebe, si můžete prohlédnout ve fotogalerii, záběry Tomáše Langra najdete na TOMTO ODKAZU.

Těšíme se na příští Trhy a výše zmíněný rekord nechť je výzvou k překonání. Schválně, jak dlouho v naší Doudlebské knize rekordů vydrží. Ten minulý (210 osob/den) vládl zámecké statistice "jen" třináct měsíců.