Foto

Druhé Farmářské trhy a první Folklór Podorlicka

06/05/13

Foto

Máme před sebou další premiéru: v rámci druhých farmářských trhů proběhne v neděli 12. 5. i první přehlídka Folklór Podorlicka. Program dne je tudíž dvojnásobně bohatý. A zahraje dokonce i Vamberecká dechovka! Přečtěte si, co vše vás od 10 do 17 hod. čeká.

Na farmářských trzích budou - stejně jako minule (viz příloha) - stánky s uzeninou, mléko, sýry, zavařeniny, medovina, pečivo, zelenina, sadba, květiny (atd. atd.)... V areálu zámku budou umístěny řemeslné stánky s výrobky lidových řemeslníků; v Zrcadlovém sále najde své místo výstava krojů a krojovaných panenek, vamberecká krajka, uvidíte zde i expozici z kukuřičného šustí s tématem "rok na vsi".

Celou akcí se bude prolínat doprovodný program: od 11:30 budou vystupovat sokolníci s dravým ptákem a od 12:30 hod. zahraje Vamberecká dechovka, vystoupí folklorní soubory Jitřenka a Jaro. Samozřejmě nebude chybět bohaté občerstvení.

Akce je součástí našeho "zámeckého fermanu 2013", který průběžně aktualizujeme (viz zde). Pro detailní info doporučujeme sledovat pravidelně jak tento web, tak i náš oficiální Facebook.

Na viděnou!

001002003004005006