Foto

Farmářské trhy podzimní

16/09/13

Foto

Další data konání oblíbených zámeckých Farmářských trhů jsou 22. 9., dále 13. 10. a pak 10. 11. 2013. Vždy je to neděle a vždy se můžete těšit na pestrou nabídku lákavých dobrot a poctivých výrobků přímo od šikovných řemeslníků a pěstitelů.

Ti, kteří se některého z letošních trhů již zúčastnili, dobře vědí, že na zámek do Doudleb se jednou měsíčně jezdí mj. pro vynikající zeleninu, ovoce, mléčné produkty, sýry, vejce, zabíjačkové delikatesy, kysané zelí, pečivo, kremrole, moravský česnek, med a medovinu, bylinné čaje... Zkrátka, pro samé dobré věci.

Na místě bývá k dispozici také velký výběr sadby, cibulovin, ovocných stromků, bylinek, mastí, košíků, ošatek, dřevěných lžíc, misek a vařeček, voňavá mýdla přírodní, vonné svíčky... Ale to bychom se upsali. To se musí vidět! :)

Veškeré potraviny i nápoje pocházejí výhradně ze zahrádek a z farem; veškeré produkty nakupujete přímo od řemeslníků a výrobců; vše je zdravé, čisté, poctivé a hezké české.

Takže, napište si do diářů:

22. 9. 2013 - první Farmářské trhy podzimní

13. 10. 2013 - druhé Farmářské trhy podzimní

10. 11. 2013 - Farmářské trhy "svatomartinské", letošní poslední.

Začínáme tradičně od 10:00 hod.

Zámecké interiéry, stejně jako galerie a muzeum v sýpce, pohostinná kavárna či Babiččin dvoreček budou během akcí otevřeny také.
Jste zváni, buďte vítáni!