Foto

Farmářské trhy s rybí příchutí!

07/10/13

Foto

Říjnové Farmářské trhy budou ozdobeny rybími specialitami! Kromě stabilní nabídky dobrot přímo od výrobců a pěstitelů tak budete moci ochutnat např. ryby na grilu nebo proslulé kapří hranolky z Třeboně. Těšíme se v neděli 13. 10. 2013, začínáme v 10:00 hod.

Měsíční kalendář se blíží ke své půli, zveme vás tudíž na tradiční Farmářské trhy, tentokrát "s příchutí ryb". Po celý den u nás můžete ochutnat rybí speciality (např. ryby na grilu nebo proslulé kapří hranolky z Třeboně!), nebude ale chybět ani vynikající moravské víno, nakoupíte pečivo, sýry, uzeninu, zeleninu, ovoce, med a mnoho dalších produktů přímo od pěstitelů a výrobců, tedy výhradně z kvalitních farem a zahrádek. K prodeji zde budou také selata, která byla krmena domácím mlékem.

V příjemném prostředí zámecké kavárny si můžete navíc posedět při kávě nebo čaji, dětem jistě přijde k chuti lahodná zmrzlina nebo horká čokoláda. Otevřeny budou také interiéry zámku, Galerie Sýpka i stále se rozrůstající Babbičin dvoreček (ahoj Jeronýme!).

Na viděnou v neděli 13. 10. se těší správa zámku Doudleby nad Orlicí.

001