Foto

Oříškové trhy již tuto neděli

16/09/14

Foto

Jet nebo nejet na farmářské trhy do Doudleb? Tahle otázka není vůbec žádný oříšek. Byla by totiž škoda u toho nebýt: zářijové trhy budou oříškové a zahraje vám i harmonikář Míra. Začínáme v 10:00, trhy budou do 17:00 a po malé přestávce vzhůru na koncert Žalmana!

Trhy v září nemohou být jiné, než oříškové. Snad se umoudří i počasí, abychom si to "babí léto" užili, jak se sluší a patří.

Kromě oříšků a různých oříškových výrobků a dobrot se můžete těšit na nabídku pečiva, ovoce a zeleniny, mléčných i masných výrobků, koření, mastí, košíků, kytiček, stromků a na řadu dalších příjemností, šikovností a laskomin.

Začínáme s úderem 10. hodiny, prodejci budou v areálu zámku po celý den a k nákupům i ochutnávkám vám zahraje harmonikář Míra.

Jako vždy můžete během trhů navštívit i interiéry zámku, posedět u dobré kávy
v zámecké kavárně, projít se zámeckým parkem či pozdravit obyvatele Babiččina dvorečku s domácími zvířátky.

Doporučujeme také naši letošní novinku - expozici přírodovědného muzea, kde se prostřednictvím unikátních dioramat seznámíte (vy i vaše děti) se zvířaty, které žijí v našich lesích, na loukách, poli či u rybníka. K vidění jsou zde také stovky exponátů rozsáhlé přírodovědné sbírky.

Přijeďte si zkrátka užít hezký den.

A pokud byste si chtěli po trzích ještě poslechnout hezkou hudbu, zveme na koncert Žalmana a spol., který začne v zámecké sýpce v 19:00 hod. Mimochodem, kdo přijde na koncert, má vstup do muzea ZDARMA!

001