Foto

Říjen 2014: Úprava otevírací doby

06/10/14

Foto

Interíéry zámku jsou v posledním měsíci sezóny pro veřejnost otevřeny pouze o víkendech (vždy od 10 do 17 hod.), provoz Přírodovědného muzea byl pro letošek již ukončen. Expozici muzea bude možné navštívit opět na jaře 2015.


Vážení návštěvníci,

nejen příroda se pomalu chystá k zimnímu spánku, odpočinek potřebují i památkové objekty. Letošní sezóna byla pro zámek Doudleby úspěšná a jsme rádi, že si k nám cestu našlo mnoho hostů, a to jak nových, tak i těch, kteří se do Doudleb (třeba poněkolikáté) vracejí.

V měsíci říjnu je pro veřejnost objekt zámku zpřístupněn vždy v sobotu a v neděli, od 10 do 17 hodin (s poslední prohlídkou interiérů hodinu před koncem). O víkendech můžete zároveň navštívit zvířátka v Babičinně dvorečku, posedět v zámecké kavárně nad šálkem dobré kávy, otevřen bude přes den i zámecký park.

Letošní novinka, Přírodovědné muzeum, se na své návštěvníky těší opět na jaře 2015 (konkrétně v dubnu). V říjnu již není expozice v zámecké sýpce pro veřejnost otevřena.

Je před námi několik málo posledních víkendů sezóny 2014. Pokud jste ještě neměli šanci se u nás zastavit, nebo máte cestu kolem, určitě přijeďte, rádi vás přivítáme!
Podzim je v Doudlebách nádherný.