Foto

Farmářské a bleší trhy

10/03/15

Foto

Březnové trhy v neděli 15. 3. 2015 čeká malá inovace. Kromě klasických trhů farmářských (tentokrát s náladou Velikonoc) poprvé pořádáme i trh bleší. Přijďte se podívat, vybrat si, nakoupit. Začínáme v 9:00 hodin.


Pestrá nabídka produktů a výrobků přímo od pěstitelů, farmářů a řemeslníků, to je u nás už taková tradice a polovinu kalendářního měsíce už si bez mumraje trhů neumíme ani představit.

Tentokrát však souběžně začínáme i tradici novou: část areálu bude vyhrazena pro prodejce v rámci prvního trhu blešího. Rozhodli jsem se vyzkoušet tuto oblíbenou formu akce, protože věcí, které zdánlivě nikdo nepotřebuje nebo naopak uprutně shání, je celá řada. A proč je vyhazovat? Mohou se hodit!

Příjďte a přijeďte si užít farmářský sortiment, vybavit se na Velikonoce a klidně jen tak ze zvědavosti mrknout i na nabídku premiérového "blešáku". K návštěvě vás zve i zámecká kavárna a pokud byste měli chuť na zajímavé čtení, máme pro vás knížku "Vzpomínání" naší paní Eleonory hned ve třech jazycích - česky, anglicky a německy (více info ZDE).

Zkrátka, jako vždy to bude pestrá neděle. Těšíme se na viděnou!

001