Foto

Duben, trhy mít budem!

14/04/15

Foto

Na jaře je vše v rozpuku, vše je vyšší, větší, hezčí, a protože nechceme zůstat pozadu, rozrostou se i naše farmářské trhy. V neděli 19. 4. 2015 se tak můžete těšit na rozmanitější a pestřejší nabídku, více stánků a celou řadu lákadel. A přijede dokonce i harmonikář. Začínáme v 9:00, jsme tu pro vás až do 16:00 hodin.

Farmářské trhy v Doudlebách patří k polovině kalendářního měsíce stejně tak, jako hravé slunce a vůně čerstvé zeleně patří k jaru.

Kromě tradičního sortimentu se jaro bude proplétat nabídkou dubnových "jarních" trhů díky sazenicím a rostlinám hned od několika zahradnictví, která nabídnou i skalničky, stromky, keříky nebo sadby.

Samozřejmě nepřijdou zkrátka ani ti, kteří si k nám zvykli jezdit za různými poctivými dobrotami přímo od výrobců či za kvalitními výrobky přímo od šikovných řemeslníků.

Trhy budou tentokrát rozšířeny i do prostoru na zámeckém nádvoří, pro všechny návštěvníky máme jako obvykle připravenu také dostatečnou kapacitu parkoviště.

V případě zájmu si můžete prohlédnout zámecké interiéry (prohlídky s průvodkyněmi začínají v každou celou hodinu), navštívit naše Přírodovědné muzeum, pozdravit zvířátka (a nová mláďátka!) v Babiččině dvorečku nebo si dát něco dobrého v zámecké kavárně.

A všem nám k tomu bude zpívat a vyhrávat náš oblíbený harmonikář Míra.

Na viděnou v neděli!

001