Foto

Pestré červnové trhy

09/06/15

Foto

Neděle 14. 6. 2015 bude opravdu pestrá. V rámci farmářských trhů vás čeká divadlo pro děti, koncert i vernisáž. A lákavý program chystají i Zahrady u splavu.

Oblíbené farmářské trhy rozvoní a rozezvučí areál zámku od 9 do 16 hodin.

Co se týče doprovodného programu, během odpoledne se můžete mimo jiné těšit na pohádku "O rádci nerádci a princezně Luisince" v podání potštejnského divadla Orlice (14:00 hod., viz plakátek v příloze).

Koncert smíšeného pěveckého sboru Campanula z Dolní Dobrouče doprovodí v 16:00 slavnostní vernisáž výstavy "Dřevo v rukách umělců", která bude po celé léto zpřístupněna v horním patře zámecké sýpky (více info o výstavě ZDE).

Speciální rodinný program chystají i naši kolegové ze Zahrad u splavu. Od 10 do 15 hodin jste zváni na "Slavnost pro děti" s venkovní hernou, sázením rostlin, kreslením nebo bublifukem.

Během dne můžete také navštívit zvířátka v Babiččině dvorečku, projít si exponáty Přírodovědného muzea nebo posedět v zámecké kavárně. A kdo ještě nebyl přímo v zámeckých komnatách, prohlídky interiérů začínají v každou celou hodinu (a v případě velkého zájmu i častěji!).

Těšíme se na viděnou.

001002003