Foto

Podzimní farmářské trhy

19/09/15

Foto

Září nám prozáří tradiční farmářské trhy, v neděli 20. 9. Tentokrát začínáme již v 9:00 hod a mimo jiné si připomeneme i svátek zvaný Pickles Day.

Farmáři a řemeslníci nevynechají ani těsný konec astronomického léta, aby zaplnili areál doudlebského zámku. Nabídka bude jako vždy pestrá, počasí (doufejme) přívětivé a nebude nouze ani o speciální program.

O ten se mimo jiné postarají naši kolegové ze Zahrad u splavu, kteří přichystali tématický den na téma kvašení a fermentace. S předstihem tak společně oslavíme tzv. Pickles Day. Těšit se můžete na řadu rad a tipů, které se právě technik kvašení týkají, nejoblíbenější i polozapomenuté recepty, odborné výklady a především - bohatou ochutnávku!

Chléb, krekry, zeleninové dobroty, čaje nebo např. tempeh, tím vším vás zvou na návštěvu Zahrady u splavu (web). Trhovci zase budou lákat na frgály, poctivé maso či pečivo, mléčné výrobky nebo potřeby pro zahrádkáře a spoustu dalších užitečností a delikates.

A zámek jako takový vám otevře své interiéry, Babiččin dvoreček, Přírodovědné muzeum (už jste viděli koláž Rok na vsi z kukuřičného šustí?) a kavárnu.

V neděli 20. 9. mezi 9:00 a 16:00 na viděnou!

001002