Foto

Farmářské trhy: naaranžujte si podzim

13/10/15

Foto

Říjnové trhy budou ve znamení podzimních dekorací, aranžerského workshopu, ochutnávek i prodeje živé drůbeže. V neděli 18. 10. 2015 si každý přijde na své. Přijedete také?



Populární farmářské trhy, které nám po celý rok "lámou" měsíc na dvě půlky, se tentokrát ponesou v podzimním duchu. To nicméně neznamená žádné chmury či přípravu na zimní spánek, ale pestré barvy a pestrou nabídku.

Farmáře doplní se svými stánky řemeslníci, sortiment podzimních dekorací ozdobí i exkluzivní nabídka kachen, hus či poctivě živených prasat.  V areálu zámku tak bude patřičně živo. Což máme úplně nejraději.

Kolegyně ze Zahrady u splavu navíc přichystaly ukázky aranžování z podzimních materiálů. Můžete se u nich přiučit, jak vyrobit figurky z kaštanů, jak využít šípky, větve, bobule či šišky... plus ochutnat cider, luxusní mrkvový koláč nebo třeba horký mošt.

A až si všechno hezky projdete a ozkoušíte, přijďte se ohřát ke krbu v zámecké kavárně. Pro zájemce je tu také stále možnost návštěvy zámeckých interiérů, letos jedna z posledních!!

Na viděnou v neděli. Pozor --- tentokrát již od 9:00 hod. (a pouze do 15:00). Přísloví o ranních ptáčatech tedy stále platí, jakkoli my hlasujeme spíše pro verzi s ptáčaty dopoledními. :)

Přijďte pobejt!

001002