Foto

Svatomartinské listopadové trhy

10/11/15

Foto

Sv. Martina uctíme pestrou nabídkou tématického občerstvení, které ochutí naše farmářské trhy v neděli 15. 11. Těšit se můžete i na dvě mimořádné PROHLÍDKY ZÁMECKÝCH INTERIÉRŮ. A na děti čeká HISTORICKÝ KOLOTOČ!



Tentokrát se budou v sortimentu oblíbených farmářských trhů prolínat dvě významné události: svatomartinské období si zaslouží nabídnout husí speciality i první letošní víno. No a nesmíme zapomenout ani na to, že se pomalu (ale jistě) blíží Vánoce!

Martinské husy a související občerstvení tak v areálu doplní vánoční dekorace, řemeslníci a celá řada zboží, které je připraveno posloužit jako vítaná inspirace při přemítání o dárcích. Víme přece dobře, že není nikdy příliš brzy začít s řešením dárků dostatečně brzy. :)

Kromě posezení v zámecké kavárně vás během dne zveme i na dvě SPECIÁLNÍ PROHLÍDKY INTERIÉRŮ, které se uskuteční v 11:00 a ve 14:00 hodin. Místnosti jsou již pro letošek oficiálně uzavřeny, sezóna je za námi, v neděli tak máte výjimečnou možnost prohlédnout si zámek s průvodcem dříve,než v dubnu příštího roku.

Děti si navíc jistě užijí nově přidanou atrakci v podobě HISTORICKÉHO KOLOTOČE S RUČNÍM POHONEM.

Těšíme se na vás od 9. hodiny ranní do 3. hodiny odpolední. Letáček najdete pod článkem, další info na našem Facebooku. Na viděnou! A ať žijí Martinové a ať žije víno nové!!

001002