Foto

Zámecké trhy: jaro budiž pochváleno

09/03/16

Foto

Astronomické jaro nastane v neděli 20. března přesně v 5:30 ráno. Jen o několik  hodin později, tedy v 9:00, odstartují v areálu zámku tradiční farmářské trhy (tentokrát v barvách Velikonoc). A na oslavu konce zimy přidáváme k nabídce trhovců i nabídku průvodců: zveme vás na premiérové letošní prohlídky interiérů!

Jarní i velikonoční dekorace a dobroty si v areálu můžete prohlédnout a nakoupit od 9 do 16 hodin. Součástí lákadel budou i řemeslné stánky.

Prohlídky interiérů začnou v 11 a ve 14 hodin. Jedná se o první letošní příležitost svého druhu, máte tudíž jedinečnou šanci odvézt si kromě zážitků z trhů i dobrý pocit z toho, že jste byli opravdovými prvními návštěvníky zámeckých místností v roce 2016.

Mimochodem, ani o Velikonocích nebudeme zahálet: zámek bude pro veřejnost otevřen od pátku 25. 3. do pondělí 28. 3. (včetně), a to vždy od 10 do 17 hodin. Na prohlídky interiérů můžete dorazit v kažodu celou hodinu.

Ale to předbíháme. Ještě než budou vaše pomlázky v plné pohotovosti, těšíme se, že v neděli 20. 3. s námi přijdte a přijedete oslavit první jarní den. Na viděnou!

001