Foto

Trhy, sbory, bonsaje!

11/05/16

Foto

O víkendu bude v zámku a okolí opravdu veselo. Kromě nedělních farmářských trhů vás čeká sobotní koncert pěveckých sborů nebo prodejní výstava bonsají a skalniček.



Výstava bonsají a skalniček
vás zve k návštěvě (i nákupu) od středy do neděle, vždy od 9 do 17 hodin.

Koncert dětských pěveckých sborů je součástí festivalu "Bude nás pět". Na rychnovská Koťata, Ptáčata ("A" i "B"), semilské Čekanky nebo zahraniční hosty z Tiny Choir Singers of Mornant (tedy z Francie) se můžete těšit v sobotu 14. 5. od 15:00 hod.

Farmářské trhy májové vypuknou v neděli 15. 5. s úderem deváté hodiny ranní a kromě farmářů se na vás těší i řemeslníci, nabídka bude jako obvykle pestrá.

K lákadlům se navíc opět přidá i komunitní Zahrada u splavu. Tentokrát s nimi můžete aktivně oslavit "Mezinárodní den rodiny". Vítáni jsou tedy návštěvníci napříč generacemi a rodiny ve všech variantách složení, a to "i včetně jednotlivců".

A k tomu prohlídky interiérů, Babiččin dvoreček, Přírodovědné muzeum, expozice Rok na vsi, nově rekultivovaný zámecký park, jízdy na ponících (dle počasí), zámecká kavárna, knížka Vzpomínání (hned ve třech jazykových mutacích).....

Inu, bude to pestré.

Na viděnou!

001002003