Foto

Farmářské trhy prázdninové, pohádkové

12/07/16

Foto

Nabídku trhů tentokrát ozdobí "Dračí pohádka" se speciálními nafukovacími loutkami. Trhy se budou konat v neděli 17. 7. od 9 hodin, pohádka začne v 11:00. Bylo nebylo? Každopádně - bude!



Již tradiční široký sortiment trhovců a řemeslníků doplní v neděli 17. července na zámeckém nádvoří "Dračí pohádka" v podání Divadla Rolnička (web). Představení můžete navštívit zdarma od 11 hodin. A bude to stát za to. Posuďte sami:

"Není to jen tak obyčejná pohádka. Před dětmi se zničehonic zjeví obrovský nafukovací drak, který se hýbe. Děti se navíc zapojí do děje aktivně, hraje se na kytaru, zpívá se. Malí diváci se rozhodně nebudou nudit."

A my doufáme, že si představení užijí i diváci velcí. Pro ty navíc máme kromě nabídky prodejců připraveny prohlídky zámeckých interiérů, knihu paní Eleonory "Vzpomínání" (hned ve třech jazycích!) a lákavé dobroty ze zámecké kavárny.

Děti by pak určitě neměly zapomenout zajít pozdravit naše zvířátka v Babiččině dvorečku. Mimochodem, máme několik nových telátek! Je tu Helga, potom třeba Jaruška... no a ten malý, co se narodil přímo během prvního poločasu finále EURO 2016, tak ten se jmenuje Ronaldo. :)

Přijďte a přijeďte s námi pomyslně "rozpůlit" měsíc.
Těšíme se v neděli od 9:00 do 16:00 hod.

001