Foto

Řemeslné a farmářské trhy se blíží!

11/08/16

Foto

Srpnové trhy bývají každoročně vrcholem zámecké "tržní" sezóny. V areálu to bude i letos bzučet aktivitami. Bude se tančit, hrát, zpívat, kovat, hodovat, nebude chybět pohádka ani jízda na ponících. To vše již tuto neděli 21. 8. od 9:00 hod.


Během dne vás kromě bohaté nabídky farmářů, pěstitelů, prodejců, výrobců a řemeslníků (které můžete sledovat zblízka při práci) čeká také pestrý doprovodný program. Posuďte sami:

10:00 – Harmonikář Mira a jeho hudební korzo napříč areálem
10:30 – Barmanská show v podání expertů na slovo (a lahve) vzatých
11:00 – „O vodníku Řešátkovi“ - pohádka pro děti všech generací
od 13:00 – řízná Vamberecká dechovka a její pravidelné vstupy
14:00 – jedinečný Flori-Team z Doudleb (cvičme v rytme!!)
15:00 - vokálně-instrumentální 12členné (!) těleso GEMMA a jejich nejen revivalové světové melodie a šlágry

A to není vše!

Pro všechny zájemce jsou po celý den dokořán otevřeny brány Přírodovědného muzea (kdo ještě neviděl Rok na vsi, jako by nebyl!), Babiččina dvorečku (máme už tucet nových telátek!), zámeckých interiérů (v každou celou a možná i častěji se na vás těší naše zkušené průvodkyně) a dveře zámecké kavárny plné laskomin (zmrzlinu a cappuccino máme nejlepší v okolí!). A když počasí dovolí (a poníci nebudou proti), děti se budou moci i povozit parkem. No a koho by mumraj trhů snad již fyzicky znavil a hledal by to pravé osvěžení ducha, máme tu po ruce ke čtení hned tři jazykové verze memoárů paní Eleonory "Vzpomínání" (pozor, jedná se o druhé, doplněné a zrevidované vydání!).

Inu, v neděli 21. srpna 2016 od 9 do 16 hodin se na vás těšíme.
Jak se říká u nás v regionu: "Přijďte pobejt!!" :)

001