Foto

Koncert: Vladimír Merta & Slávek Klecandr!

19/09/16

Foto

Ve čtvrtek 22. 9. vás srdečně zveme na koncert dvou významných jmen české (a československé) hudební scény. Od 18:00 se v prostoru zámecké sýpky představí písničkář Vladimír Merta za doprovodu Slávka Klecandra.

Vladimír Merta je (ač to slovo sám nemá rád) legendou českého folkového písničkářství a vskutku renesanční člověk. Spisovatel, básník, filmař, architekt, skladatel, muzikant, pedagog.... Šíře jeho aktivit by leckomu stačila na několik životů. A pěkných pár dnů byste potřebovali i na proposlouchání celého jeho repertoáru.

Takto intenzivní "hudební terapii" však podstupovat naštěstí nemusíte. Kariérou vás Vladimír rád provede sám, vybírat má z čeho a jeho koncerty jsou atmosférou i kvalitou proslulé.

V zrekonstruované zámecké sýpce po jeho boku přivítáme Slávka Klecandra, což také rozhodně není pro hudební fanoušky jméno neznámé. Písničkář s východočeským srdcem, zpěvák a dlouholetý frontman výtečné kapely Oboroh bude kolegovi Mertovi jistě zajímavým parťákem.

Koncert začíná ve čtvrtek 22. září 2016 v 18:00 hodin a je pořádán ve spolupráci s Místní knihovnou Doudleby nad Orlicí.

PS. Dobré víno k dobré hudbě patří, tudíž součástí pozvánky nechť je zároveň i důležitá organizační informace: občerstvení zajištěno.

Web:

Vladimír Merta

Slávek Klecandr

001002