Foto

Vánoční jarmark uzavře farmářský rok

13/12/16

Foto

Tradičně bohatý program čeká v neděli 18. 12. návštěvníky Vánočního jarmarku, aneb v pořadí dvanáctých letošních farmářských zámeckých trhů. Přijďte si poslechnout i zazpívat koledy, zúčastnit se dílniček, vyzkoušet výheň splněných přání nebo navštívit náš unikátní položivý betlém. Začínáme v 9:00 hodin.

Farmářské trhy budou tentokrát vonět i chutnat po Vánocích. Kovář Vojta rozpálí svoji výheň splněných přání, v dílničkách se budou barvit ozdoby, vyrábět svíčky, lít olovo, řemeslníci přijedou s inspirací dárků pod stromeček... a zvířátka z Babiččina dvorečku už se těší na své tradiční role v rámci "Položivého betlému". Nebo "betléma"? Obojí je správně! :)

Nadělujeme i my: výjimečně bude po celý den otevřeno Přírodovědné muzeum
(s jednotným adventním vstupným), pozveme vás na dvě speciální prohlídky zámeckých interiérů (v 11:00 a ve 14:00) a v 11:00 hodin se rozezní hlásky zpěváků z doudlebského sboru Sluníčko.

Na své si přijdou i milovníci vánočního občerstvení, od cukroví až po správně voňavý svařák. Těšíme se na viděnou v neděli 18. prosince od 9 do 16 hodin. Veselme se, radujme se, (v rámci trhů naposledy) v tomto starém roce!

001002