Foto

Farmářské trhy ve znamení chutí!

06/02/17

Foto

Únorové zámecké trhy budou vonět široko daleko. A stejně tak bude do dálky slyšet spokojené pomlaskávání všech přítomných labužníků. Tentokrát budou totiž trhy ve znamení pravé a poctivé české zabíjačky! Dobroty, dobrůtky a mnoho dalšího, to vše na vás čeká v neděli 12. 2. 2017 od 9:00 do 13:00 hod.

Když se řekne zabíjačka, také už se vám sbíhají sliny? Lahodný ovárek, poctivé jitrničky, pořádná jelítka, hutný hustý guláš, silná horká prdelačka........ Vždyť to hovoří samo za sebe!

Kromě tradičního sortimentu, pro který si do Doudleb pravidelně jezdíte, a který zde najdete i tentokrát, myslete hned od rána na to, že jen blázen by snídal a svačil doma. Nechte si pěkně volné místo (v diáři i v žaludku) a pojďte si užít pořádnou únorovou ochutnávačku. Inu, naši předci dobře věděli, že když je zima dlouhá, člověk si má udělat radost a notně a pečlivě a vesele se najíst.

Těšíme se na vás (a na tu vůůůni!!!!!!) v neděli 2. února už od 9:00. Oficiální konec trhů je sice naplánován "až" na 13. hodinu, ale být vámi, moc bychom s příjezdem neotáleli. Znáte to, jeden přijede trochu pozdě a může se stát, že jen smutně zavzpomíná na slavnou pohádku, kde nezbývalo než debužírovat "jitrničky, co svět neviděl".

Nebojte.
Všeho bude sdostatek.

Na viděnou a dobrou chuť!

001