Foto

Farmářské trhy dušičkové

09/10/17

Foto

Podzimní a dušičkové dekorace, zabíjačka, řemeslný sortiment... V neděli 15. 10. od 9:00 bude opět v zámeckém areálu lákadel plno. A otevřeno bude i Přírodovědné muzeum a Dvoreček!



Podzim už bezpečně převzal vládu, ale když vyjde počasí, i on umí být příjemný a líbezný. No a v neděli 15. října by mělo počasí být příznivé!

Ať však budou povětrnostní podmínky jakékoli, můžete si být jisti, že od 9 do 15 hodin tu pro vás budeme mít celou paletu lákadel a dobrot: dušičkové a podzimní dekorace, pravou českou zabíjačku (ovárek, jitrničky, gulášek, poctivou prdelačku a prej i prejt), farmářské i řemeslné stánky..... Zkrátka opět bude proč přijet.

A ač se zámecká sezóna již nachyluje, výjimečně bude v tento den otevřeno i Přírodovědné muzeum v zrekonstruované sýpce (k vidění jsou zde doslova stovky exponátů, plus lesní diorama nebo unikátní Rok na vsi.....), Babiččin dvoreček s domácími zvířátky, zámecký park i pohostinná kavárna, jako vždy s útulně roztopeným krbem. V pokladně si navíc můžete pro své děti vyzvednout pracovní listy s tématikou našich dobrých sousedů a "nájemníků" netopýrů.

Nikdy není pozdě něco nového se dozvědět. A nikdy není špatně si z našich trhů něco dobrého odvézt. Ať je ten podzim veselejší!

Na viděnou.

001