Foto

Farmářské trhy martinské

07/11/17

Foto

Husy, ryby, regionální potraviny, lokální výrobky, ochutnávky.... a mnoho dalšího již tuto neděli 12. 11. od 9:00 hodin. To jsou tradiční farmářské trhy, tentokrát ve znamení svátku sv. Martina.



Svátek svatého Martina je tradičně spojen s dobrým jídlem a pitím, na lákadla pro oči i žaludek se jako vždy můžete těšit i u nás v Doudlebách.

V zámeckém areálu se kromě farmářů, výrobců či pěstitelů bude tentokrát prezentovat i značka Regionální potravina. V rámci zastávky jejich road show po královehradeckém kraji budete mít možnost ochutnat výrobky letošních vítězů a držitelů této stále prestižnější značky kvality.

Z další nabídky nesmí chybět martinské husy a husí speciality, příjedou i rybáři, kteří chystají rybářskou show (ukázky zpracování ryb) a ochutnávky.

Děti mohou navštívit zvířátka v Selském dvorečku a na něco dobrého na zub vás zve i zámecká kavárna s příjemně roztopeným krbem.

Na viděnou v neděli 12. listopadu, od 9 do 15 hodin.

PS. Přijde-li i Martin, pak zaručeně pěšky. Pro vás ostatní je připraveno parkování přímo v areálu zámku. Při příjezdu následujte pokyny pořadatelů.

001