Foto

Zbigniew Czendlik na Sýpce: VYPRODÁNO!

28/05/18

Foto

Ve čtvrtek 31. 5. představí jeden z nejpopulárnějších knězů a znamenitý vypravěč Zbigniew Czendlik svoji knížku "Postel hospoda kostel". AKTUALIZACE: Kapacita prostoru je naplněna.


Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti působící v České republice od roku 1992. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury i sportu. Působí rovněž jako moderátor České televize nebo Českého rozhlasu.

Obsahem jeho "putovní talk show" POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů ze života osobního, sportovního, kněžského i jiného… To vše podáno poutavě a s humorem jemu vlastním.

V průběhu cca 90 minut se Zbigniew Czendlik věnuje mimo jiné i problematice současného světa a společensky aktuálním tématům, o kterých velmi rád diskutuje také s přítomnými diváky.

Součástí pořadu bude i autogramiáda stejnojmenné knihy Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové, která vyšla v říjnu 2016. Knihu bude možné též zakoupit na místě.

Vstupné je 200 Kč, předprodej vstupenek probíhá v Místní knihovně v Doudlebách nad Orlicí, rezervovat si je také můžete na tel. čísle 494 383 008 nebo na e-mailu knihovna@doudleby.cz.

Čtvrtek 31. 5. 2018 od 18:00 hodin v prostorách zámecké sýpky.

AKTUÁLNĚ: Akce je vyprodaná, vstupenky nebude možné získat ani na místě, kapacita prostoru je kompletně naplněna. Děkujeme za pochopení (a za zájem).

001