Foto

Demian Band Live!

24/06/18

Foto

Křižují Evropou a zastaví se i u nás. Trio DEMIAN BAND si svojí směsí latino motivů s blues a rockem získává příznivce v každé zemi a na každém místě, kam se vydají. Na sýpce zahrají v neděli 24. 6. od 19:00 hod. Doporučujeme nepropásnout!


Argentinsko/španělská skupina DEMIAN BAND je syrové power bluesrockové trio postavené na excelentní kytarové hře Demiana Domingueze. Ten se věnuje hudbě a hře na kytaru intenzivně již od dětství. Velmi brzy začal vystupovat profesionálně a již ve svých 20 letech patřil mezi nejlepší kytaristy v Argentině.

Rodná zem mu začala být brzy těsná, proto se vypravil do Spojených států, kde vystupoval po boku mnoha známých jmen. V Americe vydané album "Devil By My Side", které mu otevřelo cestu do celého světa. Na cestách se potkal a vystupoval se jmény jako Jimmie Vaughan, Eric Sardinas, Bernard Allison, Los Lobos či Javier Vargas.

Od roku 2002 žije Dominguéz ve Španělsku a se svojí kapelou Demian Band pravidelně objíždí festivaly a kluby po celé Evropě. S velkým ohlasem pravidelně koncertuje např. v Německu, Skandinávii, hodně v Polsku, v Maďarsku i "doma" ve Španělsku.

Letos jezdí DEMIAN BAND po Evropě se speciálním novým programem v rámci Come To Get It Tour 2018. Dle ohlasů návštěvníků patří jeho současné koncerty k tomu nejlepšímu, co můžete u nás v daném žánru vidět a slyšet.

Můžete se těšit na strhující show špičkového kytaristy a zpěváka Demiana Domingeze, který za podpory brilantní španělské rytmiky servíruje porci ostrého a velmi energického bluesrocku.

DEMIAN BAND v Čechách a na Moravě již občas koncertovali, ale teprve letos zde hrají první větší šňůru. Přesto u nás mají již jistou komunitu oddaných fanoušků, neboť hrají s energií, která se tu stále moc nevidí... Kapela se těší, že strhne i vás.

Ukázky:

https://www.youtube.com/watch?v=L0bHkKcM50w

https://www.youtube.com/watch?v=vQqhti8cfps

001