Foto

Ivanka Devátá & Andrea Andrei

28/08/18

Foto

Zábavná talk show herečky a spisovatelky Ivanky Deváté, kterou písněmi okoření italský zpěvák Andrea Andrei, se uskuteční v zámecké sýpce v úterý 4. 9. od 18:00 hod. Vstupenky jsou k dispozici i v předprodeji.


Oblíbená herečka a spisovatelka Ivanka Devátá strávila dětství v Brně, po maturitě na plzeňském gymnáziu absolvovala studium herectví na DAMU. Více než 30 let byla členkou pražského Realistického divadla, hrála v mnoha filmech i seriálech. Po odchodu z divadla publikovala celkem 14 knih, v roce 2012 navíc získala cenu Františka Filipovského za celoživotní mistrovství v dabingu.

Ve svých besedách a talk show vzpomíná na své lásky (třeba na manžela Josefa Vinkláře) a s humorem sobě vlastním nabízí historky - nejen - z natáčení, postřehy, vzpomínky a příběhy z hereckého, spisovatelského i osobního života.

V Doudlebách ji přivítáme spolu s italským zpěvákem Andreou Andrei, který její vyprávění doprovodí známými melodiemi své rodné země.

Vstupenky můžete pořídit v předprodeji v Místní knihovně Doudleby nad Orlicí, případně na tel. 494 383 008 nebo e-mailu knihovna@doudleby.cz.

Tak nezapomeňte: I. Devátá & A. Andrei, úterý 4. září od 18:00 hodin v zámecké sýpce!

001