Foto

Zámecké farmářské trhy: dobroty, pohádka i muzika

10/09/18

Foto

Poslední letošní (kalendářně) letní trhy nabídnou vedle bohaté palety zboží a výrobků také bohatý program: bude se muzicírovat i hrát divadlo. Neděle 16. 9. od 9:00 hod.

Areál zámku patří vždy v neděli v půlce měsíce farmářům a trhovcům. Stabilně velký zájem návštěvníků je pro nás důkazem, že pestrá nabídka sortimentu je dobrým lákadlem a důvodem, proč k nám na trhy přijet znovu. Z toho máme radost a proto ještě další lákadla rádi přidáme:

Harmonikář Míra je u nás populární stálicí, nenecháme ho odpočívat ani tentokrát a těšíme se na jeho hraní i písničky. Odpoledne (ve 13:00) ho vystřídají Švanda a Trávas se svým "živým jukeboxem" Music Melody. A pro děti všech generací zahrají potštejnští bajku O lišce a pokladu. Divadlo začne přesně v 11:00 hod. Doporučujeme být na místě včas.

Nezapomeňte také zajít pozdravit naše dvě nové obyvatelky Babiččina dvorečku -- oslice Jáju a Páju! Jedna z nich možná bude i vozit děti, ale to se uvidí, až jak si to ten den ráno rozmyslí. :)

Otevřena bude expozice Muzea přírodovědy s modelem Rok na vsi a lesním diorama, stejně tak zámecká kavárna bude mít dveře dokořán a v každou celou hodinu si můžete s průvodkyněmi projít zámecké interiéry.

Na viděnou v neděli 16. 9. od 9 do 15 hodin v Doudlebách.
Heslo: trhy září!

001002