Foto

Trhy říjnové, dušičkové, ochutnávkové

13/10/18

Foto

Farmářské a řemeslné trhy v neděli 14. 10. se ponesou v duchu dušiček, ale také v duchu vůní a chutí. Areálem zámku budou (mimo jiné) vonět zabíjačkové a rybí specialitky. Přijďte "pobejt", ochutnat, užít si! Začínáme v 9:00 hod.

Sortiment prodejců bude v neděli 14. října tradičně pestrý, k standardním lákadlům a tematickým dušičkovým ozdobám však přidáme ještě nabídku rybích specialit (se zpracováním ryb přímo před vámi a ochutnávkami zdarma) a také menu, které patří ke klasické české zabíjačce (ovárek, jitrničky, gulášek, jelítka nebo polévka "prdelačka").

Řemeslníci vás pozvou na své dílničky, harmonikář Míra zve na své písničky, malování na obličej, staročeský kolotoč a střelnice potěší všechny dětičky. Dveře zámeckých interiérů se pro vás otevřou dokořán v každou celou hodinu a po celou dobu trhů si můžete také prohlédnout naše Přírodovědné muzeum anebo navštívit činně zvířátka v Dvorečku babičinně.

Mimochodem, zbrusu nová bubnovská knížka "Ještě nenadešel čas", kterou pokřtíme ve středu 17. 10. za účasti autora Ladislava Mičeka, již bude u pokladny k dispozici také! Ideální čtení k posezení v zámecké kavárně, u praskajícího krbu.

V neděli 14. října na viděnou. A dobrou chuť! :)

001