Foto

Farmářské trhy velikonoční (s mobilním katrem)

09/04/19

Foto

Dubnové zámecké trhy ani nemohou být věnovány jinému svátku. Velikonoce jsou za dveřmi, bude to jasně znát i z nabídky trhovců. V neděli 14. 4. od 9:00 vyhlašujeme hody, hody! A pozor, součástí programu bude i vzácná UKÁZKA MOBILNÍHO KATRU!

Řemeslné i farmářské stánky, malování na obličej, jarní dekorace, velikonoční ozdoby, pletení pomlázek, barvení vajíček, dětské tvořivé dílny, hudební vystoupení (bude-li příznivé počasí, pak ve 13:00), občerstvení, pochutiny, dobroty.

A k tomu prohlídky zámeckých interiérů, Babiččin dvoreček (nová mláďátka!), Přírodovědné muzeum, zámecká kavárna, suvenýry, dárečky, nejlepší zmrzlina v okolí, plus mnoho dalšího.

Plus speciální lákadlo: UKÁZKA PRÁCE MOBILNÍHO KATRU WOOD MIZER

Mobilní pásová pila Wood Mizer LT 40 dokáže zpracovat kulatinu na stavební a truhlářské řezivo. Dokáže udělat desky, fošny, střešní latě, prismy, hranoly. Její hlavní předností je velká výtěžnost, malý prořez, nulové náklady na převoz dřeva na pilu a zpět, odkory zůstávají zákazníkům doma. Spolehlivě vyrobí kvalitní cenné řezivo s minimální námahou.

Katr řeže tvrdé i měkké dřevo do maximální délky 6 m a do průměru 90 cm. Pila je v plně hydraulické výbavě, manipulace s kmeny je rychlá a bez námahy. Ve své kategorii se jedná o nejvybavenější mobilní pásovou pilu.

*

To vše v zámku, okolo i poblíž.

Neděle 14. dubna 2019, od 9:00 do 15:00 hod.

Na viděnou!

001002003