Foto

Trabanty míří do Doudleb!

12/05/19

Foto

Cestovatelská přednáška Dana Přibáně s názvem "Velká cesta domů" slibuje poutavé vyprávění o napínavém návratu z Indie do Prahy (kolem světa). Těšíme se v úterý 21. 5. od 20:00 hod. Pozor, vstupenky mizí rychle!

Dan a jeho divoké vyprávění o výpravě téměř kolem celého glóbu. Prach, bahno, olej, krev, kalašnikovy, plameny autogenů, zkratky i objížďky a hlavně s humorem!

Jak přiznává sám velitel expedice, "sáhli jsme si na dno, vyřešili neřešitelné problémy, ale lezlo nám to na nervy mnohem méně, než jsme čekali. Vždy je to sranda, když to přežijete! A tahle cesta byla jednou velkou přehlídkou hodně černého a někdy až nepříjemně vtipného humoru. Humoru, který nevymyslíte, to se vám prostě musí stát!"

Přijďte si poslechnout "z první ruky", jak Trabanty vyrazily z jihu Indie až na sever mezi pohřební hranice magického Váránasí, dále do Nepálu a podhůří Himaláje, pro oficiální výškový rekord dvoutaktního auta. A pak čím níž, tím hůř, přes průsmyky plné sněhu, vody a kamenů do mystického malého Tibetu v Ladaku a na hranice Pákistánu – země se špatnou pověstí, která ukázala, že nic není tak zlé, jak to vypadá v televizi, zatímco Čína vypadala mnohem hůř, než vypadá v televizi! Technokratická diktatura jak ze špatné sci-fi. A poté zase zpět do minulosti mezi koně, hory a jurty Kyrgyzstánu, a konečně do uzbeckého Samarkandu. No a odsud ve stopách první trabantí výpravy až na dno pouště vyschlého Aralu........ a konečně domů!!!

Dva trabanti, maluch a jawa, Češi, Slováci a možná i jeden šílený Polák! Copak u toho lze nebýt? :)

Vstupenky zde: www.smsticket.cz