Foto

Hrubý, Ballard, Kučera: společné světy LIVE

25/05/19

Foto

Tři legendy, tří země, tři nástroje. To je nadstylový koncert Jana Hrubého s Jessie Ballardem a Joe Kučerou. Z turné vznikne i CD, předtím je přivitáme v zámecké sýpce. Pište si: 19. 5. v 19:00!

Mimořádné hudební setkání tří muzikantů ze tří různých zemí a různých stylových oblastí. Kalifornský folkrockový zpěvák a kytarista Jesse Ballard, legenda českých rockových houslí Jan Hrubý a berlínský jazzový saxofonista Joe Kučera se představují ve společném hudebním projektu "Společné světy / Tour 2019".

Koncert tria  je postaven na autorských písních Jesse Ballarda doplněných několika covery (Bob Dylan, Ray Charles, Van Morrison), přičemž "domluvené" části se střídají s improvizovanými pasážemi. Každý koncert je tudíž jiný a vyznačuje se rozdílně magickou atmosférou.

Povede-li se vše, jak má, na závěr společného turné zamíří trio Ballard, Hrubý, Kučera do studia. Materiál na chystané CD však můžete osobně "okusit" v neděli 19. května 2019 v Doudlebách, kde muzikanti vystoupí v prostorách bývalé zámecké sýpky.

Vstupenky jsou k dispozici v pokladně zámku, seženete je také v městské knihovně, rezervace lze hlásit na e-mailu knihovna@doudleby.cz, případně na tel. 494 383 008.

Máj, měsíc hudby na zámku pokračuje!

001