Foto

Vánoční jarmark a farmářské trhy

11/12/19

Foto

Vánoce, Vánoce přicházejí... do Doudleb, přátelé! Neděle 15. 12. bude patřit trhům, koledám, divadlu, živému Betlému, tradicím i dobrotám. Začínáme v 9:00!

Kromě tematického sortimentu prodejců a předvánoční nálady se můžete těšit na vystoupení dětského pěveckého sboru Sluníčko (v 10:30 hod.) nebo na oblíbenou "výheň splněných přání" kováře Vojty (průběžně).

Ve stanovených termínech během dne vás Divadlo Apropo opět pozve na "Vánoce na zámku", unikátní představení, ve kterém se vrátíte zpět v čase a postupně projdete celý zámek. Pozor, přímo na místě už zřejmě nebude příliš velká šance se přidat, je velmi doporučeno si přesný termín rezervovat předem. Doporučujeme kontaktovat produkci - veškeré info je ZDE NA WEBU AKCE.

Herci z Apropo budou mít na starosti i speciální představení s živým Betlémem, na které zveme ve 13:30 do Babiččina dvorečku (hned vedle zámecké sýpky). Začínáme včas a půjde prý zhruba o 15-20 minut.

Pro prokřehlé máme během celého dne řešení v podobě útulného krbu v zámecké kavárně, chybět samozřejmě nebude ani poctivý a lahodný svařák nebo pravý vánoční punč.

Na viděnou v neděli 15. prosince od 9 do 16 hodin!