Foto

Zveme na prohlídky interiérů!

27/05/20

Foto

Konečně. V sobotu 30. 5. se kromě parku, Dvorečku a Muzea otevřou návštěvníkům i zámecké místnosti. Zveme vás srdečně na komentované prohlídky. Těšíme se v sobotu a v neděli, vždy od 10 do 17 hodin. 

Aktuální vládní nařízení týkající se koronavirové infekce samozřejmě bedlivě sledujeme a dodržujeme. Ani po zpřístupnění interiérů tomu nebude jinak. V areálu je k dispozici dezinfekce, skupiny budou mít omezenou kapacitu, budeme dbát na rozestupy a používání roušek. Prosíme, věnujte pozornost pokynům průvodkyně před začátkem prohlídky a instrukcím, které dostanete v pokladně při zakoupení vstupenky. Děkujeme za pochopení.

Každopádně - moc se těšíme. To čekání bylo už příliš dlouhé.

Režim zámku Doudleby je tudíž následující: v týdnu je od 10 do 17 hod. pro veřejnost otevřen zámecký park a selský dvoreček se zvířátky. V sobotu a v neděli pak bude možnost navštívit také nově rozšířené Muzeum přírodovědy a venkova (v sýpce, nalevo od hlavního vstupu do zámku) a v každou celou hodinu začne komentovaná prohlídka interiérů s průvodkyní (poslední prohlídka v 16 hodin).

Dámy a pánové, je to jasné:
Zámecká sezona 2020 o víkendu konečně opravdu začíná!