Foto

Úprava režimu prohlídek - červen

02/06/20

Foto

Od 2. 6. máme otevřeno každý den, kromě pondělí. Ve všedních dnech nabízíme prohlídky interiérů pouze v 10, 12, 14 a 16 hodin. O víkendech pak začínají prohlídky s průvodcem vždy v každou celou hodinu. 

Aktuální vládní nařízení týkající se prevence šíření koronavirové infekce samozřejmě i nadále bedlivě sledujeme a dodržujeme. V zámeckém areálu je k dispozici dezinfekce, kapacita prohlídek interiérů je omezena a návštěvníky prosíme, aby dbali na rozestupy a používání roušek. Prosíme, věnujte pozornost pokynům průvodkyně před začátkem prohlídky a instrukcím, které dostanete v pokladně při zakoupení vstupenky. Děkujeme za pochopení.

Režim zámku Doudleby je v měsíci červnu následující: v týdnu (úterý až neděle) je od 10 do 17 hod. pro veřejnost otevřen zámecký park a Babiččin dvoreček se zvířátky. V sobotu a v neděli pak máte možnost navštívit i nově rozšířené Muzeum přírodovědy a venkova (v sýpce, nalevo od hlavního vstupu do zámku). Prohlídky s průvodkyní startují ve všední dny (úterý až pátek) v 10, 12, 14 a 16 hodin, o víkendech začíná prohlídka interiérů v každou celou hodinu (poslední prohlídka v 16 hodin).

V případě zájmu větší skupiny či kolektivu o návštěvu Muzea či prohlídku zámku doporučujeme konzultaci předem na tel. 777 888 083 (paní Barvová, správa zámku).

Těšíme se s vámi na viděnou!