Foto

Řemeslný a farmářský jarmark

12/08/20

Foto

V srpnu bývají trhy hojné, pestré a snad i nejpopulárnější. Farmáře a prodejce totiž tradičně doplní řemeslníci a výrobci. Bude toho mnoho k mání, vidění, slyšení i vyzkoušení. Neděle 16. 8. od 9:00 hod. Přijďte pobejt!

Druhé letošní prázdninové trhy budou - jako obvykle - farmářské i řemeslné. Přijede kovář, dráteník, brusič nožů, šperkař... a jejich umění dozdobí nabídku pěstitelů, farmářů a všech dobrých prodejců. K tomu samozřejmě občerstvení tekuté i pevné, a aby se vám lépe objevovalo (i trávilo), od 10 hodin bude areálem procházet populární harmonikář Míra, zatímco od 13 hod. se představí duo Music Melody, které nadšení posluchači minule téměř ani nechtěli pustit domů.

A domů vás rozhodně neposíláme ani tentokrát, na zámku můžete velmi lehce strávit třebas celou neděli! Zkontrolovat můžete zvířátka v Selském dvorečku, projít se ve stínu zámeckého parku, bonusem k návštěvě Muzea přírodovědy a venkova (v sýpce) je hned o patro výše unikátní výstava obrazů a kreseb starých Doudleb, v každou celou začíná komentovaná prohlídka zámeckých interiérů, k posezení zve útulná kavárna s nejlepší zmrzlinou v okolí a děti jistě ocení nabídku jízdy na oslíkovi (minule po celý den statečně a trpělivě vozily zájemce oslí sestřičky dokonce obě - Jája i Pája!).

Srpnový řemeslný jarmark startuje v neděli 16. srpna v 9:00 a bude tu pro vás až do 15:00. Na viděnou! 

001