Foto

Jiří Černý o Petru Novákovi

29/09/20

Foto

Nestor československé hudební publicistiky a letošní člen andělské Síně slávy připomene v poslechovém pořadu zpěváka, kterého po hlase poznáte bezpečně v jakékoli situaci: Petr Novák. Na jeho kariéru a písně přijďte zavzpomínat v úterý 29. 9. v 18:00 do příjemně vytopené zámecké konírny. 

Hegerová, Kubišová, Olmerová, Navarová, Kalandra, Matuška, britský rock 60. let, Cohen a Zich... Počítáme-li správně (a vynecháme-li zrušeného Kryla), pana Jiřího Černého na zámku přivítáme již podesáté. Pokaždé to byl nezapomenutelný večer se slavnými i méně známými melodiemi, ale především ve společnosti vrcholně erudovaného odborníka a vysloveného hudebního "srdcaře".

Publicista, moderátor, DJ (v tom nejlepším slova smyslu) a legendární propagátor české, československé i světové hudby - populární i té klasické, především operní - již delší dobu avizuje postupné ubírání tempa, ze svých pověstných výjezdů už si v diáři ponechává opravdu minimum. O to větší radost máme, že v úterý 29. září přijede vyprávět o jedinečném Petru Novákovi. Přijďte být u toho s námi. A nemusíte ani chodit po špičkách. :)

SÁL ZÁMECKÉ KONÍRNY, 29. 9., 18:00 hod., vstupné 90 Kč.
Pozn. Oproti původnímu plánu akci přesunujeme do konírny, která je vytápěna. Na místě bude navíc k dispozici i tekuté občerstvení, kromě vína i něco dobrého na zahřátí.

A mimochodem..... Když se řekne Jiří Černý (klik - ČT)
      

001