Foto

Šlechtická sídla od Orlice ke Kněžné

24/07/23

Foto

I letos jsme spojili síly se sousedy v Častolovicích, Kostelci a Rychnově a společně lákáme na novinky a slevy. Navštívíte-li kterýkoli z těchto zámků, získáváte 10% slevu na prohlídky interiérů ve všech ostatních sídlech. Stačí si na pokladně vyžádat ke vstupence i návštěvnickou slevovou kartu. U nás ji dostanete také. Akce platí po celou sezonu 2023 a zámky můžete navštívit v libovolném pořadí.

Je to jednoduché: stejně jako v minulé sezoně stačí v pokladně vámi vybraného objektu požádat o návštěvní kartu, na níž můžete v průběhu sezony 2023 uplatnit na dalších třech uvedených zámcích 10% slevu na vstupném. Zvýhodněná cena se vztahuje na běžné prohlídky a využít ji můžete krom renesančních Doudleb a Častolovic také na empírovém Novém zámku v Kostelci a barokním zámku v Rychnově nad Kněžnou.  

Každé z uvedených sídel samozřejmě nabízí kromě prohlídek vzácných interiérů i něco navíc. Projděte se anglickými parky v Častolovicích a v Kostelci, prohlédněte si nově otevřené prostory v Rychnově nebo naše Muzeum přírody, venkova a trampingu (hned v sousedství Babiččina dvorečku). Každou návštěvu pak můžete lahodně zakončit v útulných zámeckých kavárnách, které vám nabídnou nejen dobrou kávu, ale i domácí kuchyni, lákavou zmrzlinu, skvělé zákusky či (v našem případě) víno od zámeckého vinaře.  

Na viděnou? Zveme čtyřnásobně!

001