Foto

Sobotní cimbál, nedělní trhy, víkendové víno

08/10/21

Foto

Zveme vás na sobotní posezení u vína a cimbálové muziky (16. 10. od 14:00), o den později pak na dušičkové farmářské trhy (17. 10. od 9:00). Potěšíme všechny smysly. Viďte, slyšte, ciťte, přivoňte, ochutnejte. Na zdraví!   

V zámecké konírně budete mít v sobotu 16. října opět možnost okoštovat kvalitní vybraná vína, specialitou bude ochutnávka moštu z čerstvě vylisovaných hroznů. Posezení s lahodným mokem vám zpříjemní moravská cimbálovka, která bude hrát od 17 hod.

V neděli se k celodenní nabídce zámeckých vín v konírně připojí v celém areálu farmáři, pěstitelé, výrobci a prodejci se svým sortimentem. Říjnové trhy vypuknou v 9:00 a tématem budou mimo jiné blížící se "dušičky", k mání budou i různé podzimní dekorace.

Otevřené budou také zámecké interiéry, s průvodci se jimi můžete projít v každou celou hodinu. Přístupné bude Přírodovědné muzeum v sýpce (viděli jste reportáž v pořadu Tamtam?) a Babbičin dvoreček. No a od zvířátek to můžete vzít rovnou do zámecké kavárny, pěkně ke krbu a k lahodným laskominám.

Na viděnou o víkendu 16. a 17. října! 

001002