Foto

Hudební květen pokračuje koncertem TERRIBLE 2S

17/05/23

Foto

Bývalí členové kapely Živé kvety, kteří po ukončení činnsoti této formace působí jako TERRIBLE 2S nahráli s Evou Turnovou album „Dotýkať sa oblakov“ a v Doudlebách v pátek 19. 5. zahrají společně jako trio.

Pojďme si interprety představit:

LUCIA PIUSSI
Hudebnice, textařka, spisovatelka, herečka, spoluautorka více než 18 divadelních představení. Téměř 30 let zpívala vlastní texty ve slovenské kapele Živé kvety. Poté založila kapelu Terrible 2s s Agnes Loveckou, Jurajem Mironovem a Michalem Lašánem z Živých kvetů. Loni nahráli album Na vrchole síl a dvě EP, v lednu 2023 pak desku s Evou Turnovou, se kterou od té doby vystupují.

EVA TURNOVÁ
Působila jako baskytaristka v kapele The Plastic People of the Universe, svéráznými fejetony a povídkami přispívá do týdeníků Reflex, Reportér, Respekt a Deníku (vzpomínáte na její autorské čtení loni v červnu?). Její osobité glosy jsou vysílány každý pátek na ČRo Plus. Knih sloupků, které vycházejí pod názvem Turnový háj, už má na kontě celých 10. A píše a hraje dál.

MICHAL LAŠÁN
rál ve skupinách Noisecut, Zlokot, Živé kvety, nyní působí v kapele Terrible 2s. V Bratislavě vede rodinnou pekárnu Giraffe Bakery, jako grafik zalamuje časopis Bublina a se svým psem jménem Barry White se rád prochází v přírodě.

Zámecká sýpka, pátek 19. 5. 2023 od 18:00 hod.
Vstupenky k dispozici na místě.

001